Rafel Rostey

Foto de Pau López (Joan Garrido & The Global Band – Auditori de Girona)


Neix a Ullà a finals de l’any 1975. Comença a estudiar solfeig i bateria als 12 anys. Als 15 es desplaça a Barcelona on continua els estudis musicals al Taller de Músics. Rep classes de bateria de David Xirgu, Alex Tenas, Jordi Rossy i Jeff Ballard entre d’altres… També participa en diferents combos i classes de llenguatge i harmonia amb professors com Lluís Vidal, Víctor de Diego, Joan Moné, Lluís Vergés…

L’any 1995 obté el Títol d’Especialista Intèrpret en Música Moderna, amb qualificació d’Excel·lent, que otorga l’INCANOP.

Comença la seva carrera professional als 15 anys a l’Orquestra de Xavier Cugat, i des de llavors continua compartint escenari amb músics i formacions musicals de diferents estils (Xavi Lloses, Ivó Oller, Alexis Cuadrado, Claudi Arimany, «Nito» Figueras,  Orquestra de Cambra de l’Empordà, Empordà Fusió, Selva Jazz Band, Nina, Guillermo Caliero, Kodjo Senyo, Get the Groove…). Amb molts d’ells també hi ha col·laborat en diferents enregistraments.

Més de 20 anys d’experiència com a professor de bateria en diferents escoles de la provincia de Girona: Escola Municipal de Música de Torroella de Montgrí (1995-2014) Escola de Música Moderna de Girona – “La Moderna” (des de 1995) de la que en forma part de l’equip directiu des de l’any 2011, Escola de Música Conrad Saló de La Bisbal d’Empordà  (2008-2020)

És cofundador de La Girona Marxing Band de “La Moderna”.

Creador de La Moderna Drumline / La Moderna (2018)

Cofundador i membre del Consell Rector de Girona Artelier Coop. (2018)

Membre de La Girona Marxing Band, La Madam Boogie, diferensts espectacles amb Montserrat Cristau (Carta de Clàssics, Paris comme chez moi… estre d’altres)

Músic freelance.


Menú Rafel:

Concerts 

Material

Gravacions

Monraf Produccions