Montserrat Cristau

Comença els estudis de cant amb la professora Mª Carmen Rodriguez, posteriorment amb Myriam Franchieri i Manuel Garcia Morante al C.S.M.M. de Barcelona on obté el títol Superior de Cant. Perfecciona el seus coneixements tècnics i interpretatius amb diferents mestres com Jaume Aragall i Carme Bustamante, així com els aspectes interpretatius amb diferents cursos de teatre i expressió corporal.

És premiada en diversos concursos de cant com el Joan Massià a la millor intèrpret de la seva obra, semifinalista al Concurs de Jaume Aragall a Torroella de Montgrí, Tenor Viñas, la Marató de Joves Veus…

Ha compaginat sempre la seva passió per la lírica, amb el jazz, la música moderna i el musical, en diferents formacions, com a solista amb l’Orquestra Simfònica del Vallès, Orquestra de Cambra del Liceu, Orquestra de Cambra de l’Empordà, Cobla La Principal de La Bisbal, Cobla Sant Jordi, Empordà Fusió… i com a membre fundador del Cor del Amics de l’Òpera de Girona. Actuant en escenaris i programacions de festivals d’arreu del territori català i espanyol.

La seva activitat com a cantant solista la desenvolupa amb diferents formats i estils amb produccions pròpies, així com en la darrera gran producció  de “La forza del destino” de G. Verdi del Gran Teatre del Liceu.

Professora de cant de “La Moderna” (Escola de Música Moderna de Girona).

Cap d’Estudis de “La Moderna” l’Escola de Música Moderna de Girona de 2011 a 2018.

Directora de “La Moderna” l’Escola de Música Moderna de Girona des del curs 2018-2019

Professora adjunta de l’Escola Universitaria ERAM el curs 2018-2019 i 2022-2023

Co-fundadora i secretaria del Consell Rector de Girona Artelier Coop. 2018

Compta amb una vintena de discs enregistrats, com a col·laboradora i com a solista. Els darrers “Des del cor” i “Beatling”.

Des del 2012 gestiona la seva pròpia productora Monraf Produccions.

Entre els projectes actuals, destaquen : «Carta de Clàssics», «París comme chez moi», «Passió per Gershwin» i l’últim «Diva’s Tribut».

Directora artística dels últims musicals de La Moderna: On BlueA Bit Of Broadway, Dones, Wonderland (2020-2021), El Despertar de la Primavera (2022) / projectes pedagògics de “La Moderna” – Artelier.


Menú Montserrat:

Concerts

Gravacions

Monraf Produccions